“Berlakon dengan Opah Aminah paling susah... sumpah!” - Ayda Jebat a.k.a Johana Bukan Gadis Biasa Download

Send to your friends
Add
  • May 11, 2020

  • Kaki drama mesti kenal dengan watak Johana lakonan Ayda Jebat. Memang nampak boy habislah. Menurut Ayda, melakonkan watak Johana ini macam-macam cabaran tau! Artikel berkaitan: https://www.mstar.com.my/spotlight/hi...

Comments

  • Nor anisha anis
    Nor anisha anis 4 months ago

    Siapa suka lakonan kak ayda dalam drama bukan gadis biasa watak johana like sikit💞👍💞

  • Khairul Anwar
    Khairul Anwar 4 months ago

    aku lapar,aku puasaaa...edooraaa..aku nak edoraa..aku nak balik...orang dalam rumah ni jahat...aku tak suka orang dalam rumah ni....aku tak nak warna warni,aku nak yang putih je...tubik tubik....hahahah part opah aminah kelakar doo

  • TotallyMeImranDanial_123

    To me, lakonan ayda paling cemerlang...

  • Master Membawang
    Master Membawang 4 months ago

    Sepatutnya citer mcm ini , main jam 10 Malam... Bukan jam 7 nak maghrib & berbuka ... Banyak melalaikan waktu nak solat ibadah ... Ya Allah kenapa pekara mcm ini Tak di ambil berat & waktu .... Masyallah 😓😓😓

  • King She
    King She 4 months ago

    Ayda memang jenis kulit natural flawless or dia ada amal apa2 collagen, i wish i have skin just like her. No need to wear a lot of makeup. Yea i know all artist come to salon for their skin. But ayda skin is so natural 😍im so jelous 😵

  • Nor anisha anis
    Nor anisha anis 4 months ago (edited)

    Siapa suka lakonan kak ayda dalam drama bukan gadis biasa watak kak ayda johana like sikit💞👍💞

  • AinAyunie_ A.K.B.2
    AinAyunie_ A.K.B.2 4 months ago

    aydaa jebat memang cantikkk 😍 n sukaaa sangat cerita BUKAN GADIS BIASAA

  • Siti Hamidah Siti
    Siti Hamidah Siti 4 months ago

    Saya suka tengok aida berlakon.natural.x makeup pun cantik..x setengah artis perempuan x lepas dgn bulu mata..aduh semak.!!!!

  • Ryder Wilson
    Ryder Wilson 4 months ago

    Aku rasa pengarah citer ni iaitu akak Sheila rusli taksub sgt dengan main ml sebab nama2 watak citer ni ada sama sikit dengan watak hero mobile legend...edora bruno din hahahaha

  • Rangda montok
    Rangda montok 4 months ago (edited)

    i pun suka i setia tengok drama terbaru (bukan gadis biasa)

  • Haziq Kl
    Haziq Kl 4 months ago

    2 kali tgk sebab time buka puasa x blih fokus sngt

  • Oo Kk
    Oo Kk 4 months ago

    Bila la remy ishak dgn ayda jebat nk dapat anugerah hope this year?

  • boru munthe
    boru munthe 4 months ago

    Ayda jebat...

  • leenazha33
    leenazha33 4 months ago

    lepas layan 1 video AJ nyanyi, terus aq rasa tertanya-tanya sampai skang.

  • Noer Nst
    Noer Nst 4 months ago

    Joanaaaaa Ilove u so.much 😍❤️

  • fizah ladi
    fizah ladi 4 months ago

    Tahniah dh jadi tunangan org...... semoga d prmdhkan urusan lpas ni.. amin.... mmg suka tgok watak jo n rayyan tu... fight2 tu best hahaha bini fight laki ganas lah..😂😂

  • Qal Feroza
    Qal Feroza 4 months ago

    ok malam ni...

  • Boyjan Boytan
    Boyjan Boytan 4 months ago

    Aku bukan nak hina atau mengutuk lah , tapi Setiap orang ada pendapat sendiri,,, Tapi kalau pendapat aku ni agak sensitif kepada sesetengah orang Aku minta maaflah ,,Aku cuma nak jujur dan berterus-terang ,,lakonan Sheila Rusly sebagai nenek kepada rakyat lakonan remu isyhakmemang agak kaku ,,Diharap Semoga Sheila Rusly dapat memperbaiki mutu lakonannya lagi..

  • Kawan Kawan
    Kawan Kawan 4 months ago

    Terbaik bukan gadis biasa

  • Nurul Ain Zahari
    Nurul Ain Zahari 4 months ago

    Aida jebat nmpk lain la muka